Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Google Partner v oblasti on-line reklamy

Certifikovaný Google Partner

29. listopad 2013 Zprávy

Firma VIZUS se v listopadu stala certifikovaným partnerem společnosti Google. Tato certifikace osvědčuje naše znalosti a zkušenosti v oblasti vedení internetových reklamních kampaní v systému Google Adwords.

Vlastní certifikace společnosti Google sestává ze splnění několika kritérií:

  1. prokazatelné zkušenosti a určitý objem prodané reklamy v prostoru Adwords za období posledních tří měsíců, 
  2. určitá úroveň nastavení probíhajících kampaní a jejich kvalita
  3. splnění základního a pokročilého testu alespoň u jednoho zaměstnance. V našem případě jsme v prvním kole prošli testem hned u tří zaměstnanců. 

Naše služby poskytujeme také v jiných systémech, např. Sklik společnosti Seznamnebo E-target, které působí na území České republiky. Výhodou systému GoogleAdwords je možnost vedení kampaní v zahraničí i v jiných jazycích.

Reklama na internetu

Internetová nebo také on-line reklama má dnes velký význam. Její hlavní výhody jsoumožnosti cílení (teritorium, zájmy, věk, pohlaví, zařízení,...), řízení nákladů na bázi denních rozpočtů a přesné sledování její úspěšnosti. Internetová reklama má v zásadě 3 základní formy - textová reklama ve vyhledávání, textová a grafická reklama ve stránkách partnerů, videoreklama na YouTube.

Máte-li zájem o více informací, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám navrhneme vhodný koncept, připravíme reklamní sdělení, povedeme kampaně s Vámi a pro Vás a budeme hledat nejoptimálnější cestu.

Využít můžete také oficiální cestu přes náš profil na stránkách Google Partner.