Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Měníme partnera a rozšiřujeme služby v oblasti registrace DOMÉN

Měníme partnera a rozšiřujeme služby v oblasti domén

13. leden 2023 Zprávy

Po dlouholeté spolupráci s firmou IGNUM jsme se rozhodli převést naše služby k firmě Gransy.

Po dlouholeté spolupráci s firmou Webglobe (dříve IGNUM) jsme se rozhodli převést naše služby k firmě Gransy, se kterou jsme podepsali smlouvu o subregistrátorství. Nové partnerství nám přináší nové možnosti v oblasti registrace domén, zjednodušuje procesy s tím spojené a rozšiřuje i počet TLD domén, ve kterých můžeme registraci nabídnout.

Již nějakou dobu probíhá proces převodu domén našich zákazníků k novému registrátorovi o čemž vás informují emaily, které při tomto převodu přicházejí. Nemusíte mít žádnou obavu, o vaše domény je stále dobře postaráno, VIZUS je stále pro vás partnerem a nehrozí žádné přerušení služeb. Pokud si nejste jistí informacemi, které vám kolem domén přicházejí, neváhejte nám takové zprávy přeposlat k posouzení.

Je také pravděpodobné, že v některých případech vás budeme muset kontaktovat a požádat vás o aktivní součinnost. Věříme, že tato situace bude ojedinělá.

Pokud se stane, že z nějakého důvodu uděláme ve vaší doméně nejakou změnu, určitě jí brzy vrátíme zpět. Změny děláme jen proto, aby proces převodu probíhal hladce a hromadně.

Předem děkujeme za spolupráci při převodu domén!

Aktuální stav převodu domén

  • Domény .CZ jsou hotové, kompletně převedené
  • Generické domény .COM, .ORG, .NET, .INFO apod. jsou postupně převáděny před výročím expirace
  • Národní domény .AT, .IT, .FR apod. jsou postupně převáděny před výročím expirace
  • Domény .EU a .SK budeme převádět ručně a budeme vás žádat o součinnost