Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Oznámení o spojení firem OPTIFOR a VIZUS

Oznámení o spojení firem OPTIFOR a VIZUS

6. srpen 2012 Zprávy

Vážení zákazníci, vážení přátelé,

ke dni 1. 8. 2012 se firmy OPTIFOR a VIZUS domluvily na vzájemném propojení a posílení. Vede nás k tomu zejména snaha poskytovat stále větší portfolio služeb, zvyšovat jejich kvalitu a samozřejmě lépe řídit jejich efektivitu. Vzhledem k tomu, že firmy OPTIFOR a VIZUS spolupracují řadu let a jejich služby se dobře doplňují, je toto strategické spojení logickým krokem v probíhajícím procesu.

Jaké lze očekávat změny?

VIZUS bude přebírat některé činnosti OPTIFORu a některé činnosti bude v rámci spojení rozvíjet. Pro stávající zákazníky obou firem se nic zásadního neděje, všechny služby a závazky jsou nadále platné.

OPTIFOR se přestěhoval na adresu Nušlova 2515/4, Praha 5 Stodůlky a přechází na nový informační systém. S tím je spojen jiný způsob tvorby faktur, jejich nová podoba a také elektronická distribuce.

Lze očekávat, že v blízké budoucnosti bude docházet k dalším změnám z hlediska technického a procesního, zákazníkům budou také nabídnuty nové služby. O všem budeme včas informovat.

OPTIFOR

Firma OPTIFOR vznikla v roce 2006 a její služby jsou orientované převážně na optimalizaci webů pro vyhledávače, neboli SEO a výkonnostní marketing. V této oblasti má za sebou přes stovku zoptimalizovaných webů, dále pak desítky e-commerce řešení vytvořených na vlastní platformě.

VIZUS.CZ

Firma VIZUS vznikla dříve, již od roku 1999 vytváří pro své zákazníky webové prezentace a provozuje je na vlastním hostingovém řešení. V roce 2004 byla firma transformována na společnost s ručením omezeným. Ve svých referencích má kromě několika set webů také desítky specializovaných internetových aplikací včetně intranetů a extranetů. Její hostingové zázemí čítá několik desítek fyzických i virtuálních serverů, provozuje více než 1000 domén.

 

Těšíme se na další spolupráci!

Roman Cikryt za OPTIFOR                          Martin Sýkora za VIZUS.CZ