Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Ukončení podpory Vizus CMS 2

Ukončení podpory Vizus CMS 2

3. březen 2015 Zprávy

Na konci roku 2015 bude ukončena podpora redakčního systému Vizus CMS 2. Ukončení podpory znamená, že weby postavené na CMS 2 nebudou od ledna 2016 vylepšovány nebo upravovány, ale pouze opravovány, v rámci platné záruky.

Důvodem k ukončení podpory jsou technologické změny v produktech třetích stran, zejména PHP, MySQL a Internet Exploreru, které nám již nedovolují provozovat weby na CMS 2, na aktuálních technologiích. Naší snahou bylo vždy zákazníky od technologických problémů odstínit a 12 let jsme drželi zpětnou kompatibilitu. Nyní již nastal čas se technologicky o jednu dekádu posunout. Proto všem našim zákazníkům nabízíme, a doporučujeme, nechat si aktualizovat své weby na novou verzi redakčního systému Vizus CMS 3Aktualizací získáte nejen nové možnosti CMS 3, ale váš web bude technologicky kompatibilní na několik dalších let. Více informací a žádost o aktualizaci najdete na stránce Aktualizace webu na Vizus CMS 3 nebo nás kontaktujte.