Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Nová verze Vizus CMS 3

Nová verze Vizus CMS 3

20. prosinec 2014 Zprávy

Po náročném a nákladném vývoji, několika letech odkladů, máme pro vás připravenou novou verzi našeho redakčního sytému Vizus CMS 3. Nové CMS je otevřené všem prohlížečům, má moderní design, ale zachovává přehledné rozhraní, na které jsou uživatelé CMS zvyklí. Díky snadné aktualizaci z CMS 2 na verzi 3, je naším cílem do konce roku 2015 převést většinu webů našich zákazníků na novou verzi redakčního systému.

V srpnu 2014 jsme vydali novou verzi redakčního systému Vizus CMS 3. Během podzimu 2014 probíhalo testování a dnes CMS 3 oficiálně představujeme zákazníkům. Nová verze CMS funguje ve všech moderních prohlížečích, včetně mobilních zařízení, má modernější design, optimalizovaný pro větší monitory, ale zachovává přehlednost a uspořádání ovládání z CMS 2. Kompletní seznam změn najdete na stránce Novinky redakčního systému Vizus CMS 3. Na CMS 3 lze aktualizovat jakýkoliv web na CMS 2, bez ztráty obsahu. Více informací a žádost o aktualizaci najdete na stránce Aktualizace webu na Vizus CMS 3 nebo nás kontaktujte.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na testování CMS 3, trpělivě čekali na novou verzi, nebo nám jen drželi palce. Bez vaší podpory by nová verze CMS nevznikla.