Poskytujeme komplexní služby v oblasti tvorby, rozvoje, správy a provozu webových aplikací. Aktivně se zabýváme internetovým marketingem s cílem zvýšit úspěšnost webů.

Info

info@vizus.cz +420 270 005 275 Mapa Servis

Úvod | VIZUS | Zprávy | Aktualizace webmailu

Aktualizace webmailu

2. červen 2022 Zprávy

Aktualizovali jsme webmail RoundCube a končíme s WebMail Lite a SquirrelMail.

3. června 2022 jsme aktualizovali webmail RoundCube. Nová verze přináší modernější vzhled a nové rozhraní.

RoundCube 1.5

Upozorňujeme, že 30. června 2022 ukončíme provoz aplikací WebMail Lite a SquirrelMail a od 1. července 2022 už budeme provozovat pouze RoundCube. Důvodem ukončení provozu aplikací WebMail Lite a SquirrelMail je dlouhodobě nízký, a neustále klesající, počet uživatelů, kteří tyto aplikace využívají. Naopak RoundCube používá stále více uživatelů – v tomto roce již přes 80 %. SquirrelMail je navíc technologicky zastaralý a jeho tvůrci v roce 2011 ukončili vývoj.

Veškerá pošta, kterou máte u nás uloženou, bude nadále dostupná v RoundCube, včetně všech složek. Nelze však přenést adresář kontaktů, nebo nastavení uživatelského profilu z WebMail Lite a SquirrelMail do RoundCube, jelikož jsou tyto aplikace vzájemně nekompatibilní. Žádáme tedy uživatele WebMail Lite a SquirrelMail, aby si dostatečně včas přenesli adresář s kontakty (copy – paste), pokud jej využívají, do RoundCube. Stávající uživatelé RoundCube nic dělat nemusí.